Congo Bars - Terjual Tanpa Sengaja

12:07 PM

Tak terfikir seumur hidup nak menjual kek2 ni.. sebab i is tak konpiden ok.. tambah plak banyak saingan bakers expert yang lain.. daku ni sapalah kan.. hahaha.. so kemarin aku baking congo bars 5 tray.. Alhamdulillah.. ramai cakap sedap.. rasa puas dan happy dengar orang kata sedap.. wesss jangan tak tahu tukang buat congo bars tengok jer dah kenyang. Wakakaka.. 

Aku buat 2 pilihan samada 1 tray dan 1 bekas kecil2. Kalo nak pos pun boleh tapi tak dapat la dalam 1 tray susun cantik macam gambar kat bawah.. aku akan masukkan dalam tupperware dan balut dengan bubble wrap cantik2 untuk elak congo bars tu hancur.. ngeee

Ni 1 tray..

Macam ni plak 1 bekas.. sekali hadap jer abis.. heheh

Ada yang nak order boleh whatsapp yer 017-6542985

Love,
/>

You Might Also Like

9 Comments

  1. *clapclapclap!* atleast ade jugak duit masuk ye dak ;) sikit-sikit lama-lama jadi bnyk ;)

    ReplyDelete
  2. Smoga business congo bar bertambah maju.

    ReplyDelete
  3. wahh! tahniah! mesti sedap congo bars ni.. :))

    ReplyDelete
  4. wah melangkah ke dunia perniagaan kek ni, Tahniah JJ :) semoga terus sukses..amiin.

    ReplyDelete
  5. go mama Congo go..sedap nye. Mudahan bertingket2 customer

    ReplyDelete
  6. Tak pernah rasa congo bars ni. teringin jgk.
    Semoga bisnes mamajue terus berkembang ye

    ReplyDelete
  7. Macam sedap je jue..nak order la..:)

    ReplyDelete

Like us on Facebook