Permohonan Kemasukan Tahun Satu bagi Anak Lahir Tahun 2010 & 2011

12:01 PM

Assalamualaikum korang.. ehh mama nak share 1 benda penting untuk semua ibu bapa yang ada anak lahir tahun 2010 dan 2011.. korang kena take noted benda penting ni kang takut tercicir pulak nak register anak masuk sekolah.. dah la zaman sekarang bebudak terlalu ramai.. Mama nak register Qeram kat sekolah abang Qebal la.. tu jer paling dekat dengan rumah... mama pun kena register jugak sebab Qeram tahun 2011 so mama kena siap sedia semua segala dokumen yang penting untuk submit dokumen ke pejabat sekolah..

Untuk pengetahuan semua ibu bapa permohonan untuk ke tahun satu bagi negeri Selangor dan Putrajaya bagi ambilan 2017 dan 2018 akan dibuka pada 1 March 2016. So korang kena register secara online di https://public.moe.gov.my/?kpm= kemudian korang kena print borang permohonan dan kena hantar segala dokumen yang diperlukan di sekolah yang korang mohon tu.

Nah dokumen yang korang kena sertakan nanti.. 

Ibu bapa yang ada anak lahir 2010 & 2011 take noted ya!! 

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook