Congo Bars - Terjual Tanpa Sengaja

12:07 PM

Tak terfikir seumur hidup nak menjual kek2 ni.. sebab i is tak konpiden ok.. tambah plak banyak saingan bakers expert yang lain.. daku ni sapalah kan.. hahaha.. so kemarin aku baking congo bars 5 tray.. Alhamdulillah.. ramai cakap sedap.. rasa puas dan happy dengar orang kata sedap.. wesss jangan tak tahu tukang buat congo bars tengok jer dah kenyang. Wakakaka.. 

Aku buat 2 pilihan samada 1 tray dan 1 bekas kecil2. Kalo nak pos pun boleh tapi tak dapat la dalam 1 tray susun cantik macam gambar kat bawah.. aku akan masukkan dalam tupperware dan balut dengan bubble wrap cantik2 untuk elak congo bars tu hancur.. ngeee

Ni 1 tray..

Macam ni plak 1 bekas.. sekali hadap jer abis.. heheh

Ada yang nak order boleh whatsapp yer 017-6542985

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook