10 Natural Home Made Face Mask

10:19 AM

Ehh meh sini mama nak share 1 tips kecantikan yang mama terbaca kat FB.. terus mama save gambar untuk mama share kat blog.. hahaha dapat 1 entri tau.. dah la tengah blur nak update apa skrg ni.. yang mana anak dara, mak dara, mak tak dara oppsss hahaha semualah boleh cuba face mask homemade ni yer...

 Mama kalo masker muka dah abis memang mama akan cuba cara natural.. orang kata back to natural lah. Paling senang nak buat home made guna putih telur, serbuk teh yang digunakan, lemon, tomato, timun dan macam2 lagi.. paling mama suka lemon tapi lemon kan mahal sekali sekala boleh la, hahaha sebab kalo minum lemon lagi sedap.. jom kita tengok 10 Natural Home Made Face Mask.. cara asli lebih baik dari cara moden, yer tak?? ^___^

Caranya mudah ajer.. 

Campurkan bahan-bahan dan sapu ke wajah anda. Biarkan selama 20 - 30 minit, kemudian bilas wajah anda dengan air suam. 

Clear skin

Oily skin

Glowing skin

Clear up acne

Brighten skin

Healthy skin

Deep clean pores

Tighten & firm skin

Clear blackheads

Anti ageing

Jom happy face mask dengan natural homemade!! 

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook