Event

Sarapan Pagi Bersama Adi Putra & Mira Filzah

1:31 PM

Pada Sabtu baru-baru ni mama dijemput untuk hadiri satu Majlis Sarapan Pagi Bersama Adi Putra & Mira Filzah yang dianjurkan oleh Denaihati. Ni dek gara rating cerita Cinta Si Wedding Planner sampai dekat 4 juta nama Adi Putra melonjak naik... ehh mama nak mengaku mama memang tak tengok langsung citer ni.. yer la tv sekarang anak2 dah konker tengok youtube.. so mama bleh layan pc jer... ala takper nanti mama boleh marathon kat online kan bersepah.. hahaha.. Tapi mama memang minat abang Adi Putra ni dengan lakonan citer KL Gangster tau.. bleh bayangkan lakonan dia tengah marah rokok dimulut.. huhuhuhu..

Seawal pukul 8 pagi mama dah terpacak kat Bangi Golf Club. Gigih mama bangun awal pagi pada hujung minggu tau.. kalo tidak lepas subuh mama cover tido balik. ahak.. tapi mama dah ada event ni mesti la bangun awal kan.. gigih sangat nak jumpa retis.. ok mama sila jangan jakun.. hakhakhak.. Sampai jer kat Golf Club dah ramai blogger sampai kat sana & selfie lah.. mama pun tak kecuali nak selfie jugak.. tapi kan fon samseng dah buat hal.. abis gambar macam kembang2.. abis la gambar hari tu.. tensen mama.. hahah jom la layan gambar selfie mama...

Wajib selfie ni...


Dalam pukul 8 lebih Adi Putra & Mira Filzah sampai.. ok pestime tengok Adi Putra depan mata.. yer lah selama ni dalam tv jer kot.. hahaha takper Adi putra stay kat event ni sampai kul 11.30 cuma Mira Filzah jer 9.30 pagi dah balik katanya ada shooting drama.. 

Cantik kan Mira Filzah.. soft giler muka dia.. alahaii awat sweet nau ni... Adi Putra tak payah cakap dah sememangnya hensem kacak bergaya.. asal la rambut dia gitu ehh.. kekekke

Aktiviti pagi tu apa lagi sarapan pagi lah.. alaaa nak sarapan semeja tepi Adi boleh.. hahaha.. Pagi tu macam biasa sarapan nasi lemak, karipap & sandwich.. rasanya semua kenyang tengok Adi.. kahkahkah.. :p

Time ni Mira Fizah dah nak balik.. selfie la jugak tapi kann sodih betui fon samseng ni time2 ni lah gegar2 lah tak cantik la.. tensennnn... uhukkk

Selepas itu, acara santai bersama Adi Putra.. sesi soal jawab.. sesi dengar dia cakap.. part paling best sesi cabutan bertuah.. yeahh masa sesi cabutan dengan Mira Filzah mama tak bertuah.. tapi kan sesi cabutan dengan Adi Putra mama bertuah.. hoyehhh.. happy sangat dapat bergambar jugak dengan Adi Putra... hahahah bukan selalu khenn.. layankan jer...

Mama dapat sekotak Teh Tarik Codi.. Sedap tau air teh tarik ni. Thanks Denaihati & Adi Putra.

Time selfie dengan Adi Putra pun sama fon samseng buat hal.. nyampeh tau.. kang kang mama beli telefon baru hat camera megapixel tinggi kanggg.. hahahah suka tul tengok Adi layan peminat2 dia.. senyum jer.. 

Gambar bersama blogger dan juga peminat hotlover Adi Putra.. meriah betul.. 

Thanks to Denaihati sebab invite mama pergi majlis ni.. Tak sabar nak pergi SBB2016 pada April nanti.. jumpa korang kat sana... 

Psstt gambar yang cantik credit Feeqsay.com tak sabar tunggu gambar2 yang lain.. 

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook