Big Bad Wolf

Big Bad Wolf Book Sale 2016 @ The Mines

4:51 PM

Akhirnya mama dapat jugak jejak kaki ke Big Bad Wolf. Yeahhh susah nau nak pergi dah 2 malam nak pergi jer mesti tengok keta berpusu-pusu masuk ke sana. haishhh en papa ni tak suka crowded dengan orang ramai. So en papa tak nak pergi la yer.. ok nanti mama suruh Big Bad Wolf buat khas untuk mama jer.. hahaha.. puihh.. Nasib la Big Bad Wolf ni buat 24 jam non stop mama boleh pergi pukul 3, 4 pagi macam tu. gigih giler mama tau!! hahaha.. 

So sapa yang kaki ulat buku dan nak dapatkan buku murah meh la korang datang The Mines dari 9 December - 19 December 2016 sempena Big Bad Wolf 2016. Mama dah pergi dan mungkin akan pergi lagi ni. hahahah.. en papa dah nak pitam.. 

Ada lagi seminggu lagi.. so ada masa korang datang ya..

Kul 5 pagi mama dah terpacak kat sini.. boleh mama bergambar depan ni. ahakkk.. Ngantuk pun tak jadi ngantuk tau...

Ni masa kat kaunter luar.. ada photobooth so kita snap lagi

Dan lagiii..

Gambar kat dalam Big Bad Wolf ni korang datang tengok sendiri lah.. atau korang cari kat facebook banyak orang share.. mama nak snap korang pepaham la yer duk gendong dak Qeisya tu dalam ring sling.. huhuhu.. 

Hasil buku untuk anak-anak mama.. 

Kat sini korang memang akan rambang mata dengan pelbagai buku dan harga murah-murah uolls.. apa lagi jom pergi Big Bad Wolf.. mama pun nak repeat pergi lagi ni.. anak-anak kena tinggal muahahah.. 

Untuk maklumat lanjut dan nak tengok buku yang jual di Big Bad Wolf boleh layari :-



Instagram : @bigbadwolfbooks

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook