Blogger Review

"Unboxing" Shopping Online Di Motherhood.com.my

12:19 AM

Minggu lepas mama dah dapat parcel dari hasil mama shopping di Motherhood.com.my. Memang cepat dan pantas tau shopping di Motherhood ni. Website Motherhood ini adalah website menjual barangan peralatan bayi dan ibu. Bagi ibu bapa yang jenis macam mama tak suka shopping di luar memang elok lah korang shopping sini. Macam-macam ada terjual di sini dan korang boleh menikmati pelbagai diskaun menarik di website ni.

Hasil shopping unuk baby Qeisya

Kali ni mama shopping khas buat baby Qeisya. Sampai berhari-hari lah mama tercongok depan website Motherhood untuk shopping kat dia. Sampai tak tahu nak pilih sebab kebanyakkan semua barang siap ada diskaun menarik. Yang pasti mama happy tak perlu keluar rumah, hanya shopping depan pc dan tunggu semua barang sampai depan rumah. 

Stock pampers.. Giler murah kat website ni. Untuk Drypers 3 pack tu RM88.00 jer. 

Baby wipes, bib, towel dan storage cups. Semuanya untuk Qeisya.. 

Mesti ada orang cakap alaaa shopping online mesti nak kena transfer guna internet banking. Haipp no no no. Kalo korang jenis tak ada internet banking ker, tak ada credit card ker takper ada jer cara lain. Cara lain yang mama maksudkan korang shopping di website Motherhood tapi korang buat jer bayaran melalui MOLPay Cash di 7-Eleven yang berdekatan. Kalau korang nak tahu macam mana cara MOLPay Cash ni boleh terjah entri di bawah 


Korang dah baca? Hahh mudah kan.. apa lagi sila terjah website www.motherhood.com.my untuk shopping pelbagai barangan baby di sana. Mudahkan hanya hujung jari sahaja korang boleh shopping macam-macam tau. Dah tak perlu lagi korang bersesak ke mall lagi. Jimat tenaga dan jimat minyak. Heheheh.. Untuk shopping korang terjah www.motherhood.com.my dan untuk maklumat lanjut mengenai MOLPay Cash boleh layari www.molpay.com


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook