Event Review

H Garden Cafe | Pakej Perkahwinan & Dewan Perkahwinan Yang Menarik

9:05 PM

H Garden Cafe | Pakej Perkahwinan & Dewan Perkahwinan Yang Menarik - Sekarang kalau fikir pasal majlis perkahwinan mesti pening nak cari tempat dan juga pakej yang berbaloi untuk raja sehari. Benda macam ni memang kena cari yang berbaloi dari semua serba sebab benda kahwin ni bukan main-main dik non oihh.. Banyak modal nak kena keluar untuk merelisasikan impian perkahwinan seseorang. Mama sendiri berkesempatan hadiri Majlis Pratonton & Sajian di H Garden Cafe di Chow Sow Lin Kuala Lumpur.


Kalau perhatikan H Garden Cafe ni mama suka lokasi sangat strategik dan mudah untuk cari parking di sekitar cafe ini. Cafe ini dimiliki oleh Wedding Studio Sdn Bhd dengan menawarkan pelbagai pakej perkahwinan dan dewan perkahwinan. Di H Garden Cafe yang terletak di Chow Sow Lin yang menawarkan perkahwinan konsep dalam taman sehingga 800 orang pada sekali kunjung. 

Selain di sini turut terdapat dewan di Shah Alam yang terletak di Bukit Jelutung, Shah Alam dengan menawarkan pelbagai pakej perkahwinan di dewan utama yang berbumbung. Bagi yang berminat mengadakan majlis dalam dewan atau hotel juga disediakan di IDCC, Grand Bluewave dan Hotel Summit USJ. 

Hiasan taman yang cantik

Buffet makanan semua sedap-sedap.

Bagi memeriahkan lagi perkahwinan, sekarang boleh tempah photobooth yang menjadi trend sekarang. Dapat la simpan memori indah sempena menghadiri majlis perkahwinan dan cukup meriah. Memang menarik la ramai kaki selfie untuk bergambar di photobooth ni. 



Pakej Perkahwinan di H Garden Cafe Kuala Lumpur bernilai RM21,000.00 dengan menawarkan :-
  • 500 pax Buffet
  • 25 Meja & 250 Kerusi
  • Baju Sanding Lelaki & Wanita
  • Makeup Pengantin
  • PA Sistem dan Emcee
  • Kompang Secara Live
  • Pelamin Garden
  • Photography + CD
  • Videography + CD
  • Kek Pengantin 3 Tingkat
  • 10 Orang Pelayan
  • Bilik Hotel Untuk Pengantin
  • 4 Dome VIP
  • Parking 
  • Boleh tambah khemah di depan dewan

Pelamin Garden yang cukup memukau mata pengunjung

Turut terdapat Live Band 

Parking yang banyak so tak perlu risau


Fuhh best kan kenapa la dulu takder pakej macam ni. Heheheh. Ni hahh ada berita baik untuk korang yang nak cari pakej perkahwinan dan dewan perkahwinan boleh la tempah sekarang sehingga 31 Oktober 2018 di H Garden Cafe melalui Wedding Studio Sdn Bhd dan korang akan dapat 2 ekor kambing golek atau persembahan live band secara percuma. 

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej yang di tawarkan boleh hubungi :-

WEDDING STUDIO SDN BHD
Lot HG88A
Ground Floor, Plaza Jelutung
Persiaran Gerbang Utama, Bukit Jelutung
40150 Shah Alam
Selangor

Waktu Operasi :
Selasa - Ahad
12 tengahari - 9 malam

Telefon :
012-429 2806
012-497 8827
017-237 7449

Facebook : www.facebook.com/weddingstudiosdnbhd
Instagram : www.instagram.com/wedding_studio_sdn_bhd

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook