Photobook

Photobook Murah Dari Photobook Worldwide

1:43 AM

Pernah sebelum ni mama beli photobook murah di Groupon ada yang free ada yang kena bayar RM1 tapi terkubur di tengah jalan. hahahah sebabnya memang takder masa nak hadap & godek gambar satu-satu untuk masukkan gambar tu. serius masa kerja dulu takder masa!! rugi tu alaa RM1 jer apa ada hal kan.. hahahah 

Sekarang mama ada masa nak klebek buat benda ni kul 2, 3 pagi no hal lah. hahahah burung hantu betul mama ni.. memalam boleh lagi mengadap pc tau.. selalunya buat kerja update blog la.. wess kejar dateline hokey.. ingat senang nak ada idea untuk menaip blog.. hehehe.. 

So dah ada tengah murah ritu di Lazada harga RM1 jer.. apa lagi mama beli 2 terus.. muahaha.. sekarang kalo tengok rega kat Lazada dah RM5 yer untuk size 6 x 6 ni tau.. tak caya korang tengok sini.. Photobook Murah Di Lazada.. kalau korang nak murah RM1 kena rajin-rajin godek la.. dengan 2 photobook tu mama dah buat.. meh kita tengok skit gambar-gambar yang mama tangkap muat.. hahahha tangkap muat sebab memula cari pendrive album hilang mana ntah.. cisss....


Photobook Family.. Jenuh nak mencari jugak la gambar yang okey2.. semua gambar susah nak ber 4 ni tau.. nanti boleh berlima pulak.. yeaa

Kenangan ni gambar anak-anak masa kecik2.. nasib depa kenal mana satu Qebal & Qeram.. hahah

Kenangan lagi masa pergi Mamee Chef...

Berharga sangat!!!

Gambar mama pun nak jugak...

Kualiti mama bagi terbaik lah!! takdernyer lepas print gambar kat photobook ni pecah2 tau.. mama tak kesah size dia 6 x 6 tau sebab harga murah.. cuma korang bayar duit postage jer dalam RM8 lebih macam tu.. amboii semua nak free sapa nak bayar postage tu hantu ker nak bayar? hahhaha.. dah jom tengok photobook ke 2 pulak... kali ni mama masukkan gambar-gambar kat Bangkok last year.. ini pun main taram jer sebab internet siput sedut.. cisss 

Kemahin valentine forever.. hahahah..

Guna Sjcam cenggini jer lah mama kat depan dia kat belakang.. cer suruh dia pegang sjcam tu kompom gambar gegar jer.. heheheh

Lagi.. siap peace & rayban tak dapat dipisahkan betul!!!

Hahh puas hati lah...

Hahh sekarang ni kat Groupon tengah buat lagi bapak murah untuk photobook ni RM FREE jer untuk size 6 x 6 ni.. tak caya korang tekan link ni Groupon Photobook Free hahhh tak caya lagi.. apa lagi rembat la cepat limited time jer tu.. kang lepas ni susah nak ada dah.. hahahah.. kat sini pun mama rembat 2 voucher jugak.. pehtu krik krik krik bila nak rajin godek gambar ni.. hahahaha tepuk dahi sendiri!! Nasib expired tahun 2017 kang mama lupa nayo jer.. mueheheh.. Apa lagi korang cepat la simpan kenangan di photobook murah ni.. boleh simpan ke anak cucu tau.. kalo korang ada banyak duit boleh buat yang besar la tapi al fulus pun kencang lah.. hahahha nenite....


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook