Blogger Review

Hermo.my Shopping Online Yang Mudah Dan Hanya Bayar Secara MolPay Cash Di 7-Eleven

10:40 AM

Korang ingat tak mama pernah update pasal MOLPay Cash | Pembayaran Tunai Di 7-Eleven untuk belian Online di Hermo. Ehh kejap jer barang tu dah sampai tau. Best betul shopping online kat Hermo.my ni dah la barangan semua kualiti yang penting original tau. Tak berani lah mama nak guna barang tak ori kang rosak muka, rambut semua.. heheheh.. 

Mesti setengah orang cakap leceh la mama nak transfer duit.. Kami takder perbanking online / credit card. Ehh jangan khuatir la kekadang mama sendiri pun tak pernah cukup duit dalam perbanking online selalu ada cash kat tangan jer. Tak mengapa Hermo.my takder menyusahkan la. Siap sapa shopping di Hermo.my ni korang boleh jer bayar cash via MolPay Cash di semua 7-Eleven yang berdekatan dengan korang. Nak tahu caranya boleh jer terjah entri yang mama update ni.. 


Hasil mama shopping di Hermo.my.

Tengok la apa yang mama beli barang di Hermo.my ni.. semuanya barangan peralatan diri kira buat stok kat rumah mama tau. Senang tak payah nak beli kat pasaraya lagi. Ni kompom 3 - 4 bulan baru habis. lepas ni kalo habis boleh jer beli online kat Hermo.my yang tersangat mudah tu. 

Apa lagi korang jom shopping di www.hermo.my ;) kompom korang suka punyalah!!! Jom kita shopping!!!


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook