JJCM

JJCM | Roti John Station

2:05 PM

Ok kita update pasal makan lagi.. tetiba nak update pasal concert & convo tak sempat lagi... sebab gambar dalam camera la pulak.. Hehehe.. kalo sabtu malam kita orang memang akan keluar.. Qebal lah bising jom keluar jalan... malam tu ntah tak tahu nak pergi mana.. malas plak nak g KL.. buat perabih minyak keta jer.. minyak kan mahal so jimat2 skit.. ehhh.. ^___^

So pusing2 yg en papa tanya kita nak makan apa.. ntah.. we olls memula nak makan char keow teaw tapi nak kat Damansara ala dekat steven corner.. tak hagak2 tau nak makan bukan main jauh.. puihhh takder lagi jauh ker dia kata.. ok fine.. so makan kat Sungai Besi.. sekali kedai kita orang selalu makan tutup ler pulak.. so pusing2 lagi tengok kedai kawan en papa.. so we olls try la makan roti john.. ehhh nak tahu roti john ni time bulan posa skit kami tak makan yer.. kami lebih prefer makan nasi & sejenis kuih jer.. heheheh bab2 rasa makan aku suka.. kan aku ni food lover.. so lepas ni nak suh aku review leh jer.. ngeh ngeh ngeh..

Roti John Station.. orang kata tip top kat Putrajaya.. Jalan tasik selatan 8.. aku tak tahu alamat sorry uolls.

Menu dia of coz la roti john.. ada jugak burger yer.. 

Kita orang order couple wrap john cheese.. nyum nyum.. terbaiklah.. 

Korang leh la cuba try kat situ... sedap ok.. kedai ni dekat dengan Old Town Cafe Bandar Tasik Selatan & dekat sekolah kebangsaan bandar tasik selatan.. alamat daku tak tahu.. heheheh

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

5 Comments

  1. nampak sedap je wrap john cheese tu.. die balut pakai telo ke tu??

    ReplyDelete
  2. Hoiiii kan aku dah terliurrrrr....huwaa nak kene pegi cari la pulak!

    ReplyDelete
  3. sedap kan jue?

    dekat sangat² dah dengan rumahh hehee..

    ReplyDelete
  4. orite insyallah kalau terlalu akan makan kat sini... banyak jugak rupanya verity roti john ni

    ReplyDelete

Like us on Facebook