Exchange Gift

Exchange Gift Christmas 2014 & Lunch KFC

2:29 PM

Settle exchange gift untuk tahun 2014.. tahun lepas korang leh tengok SINI.. macam tahun lepas makan mahal skit.. hahaha yer lah nandos kan.. tahun ni ekonomi bajet GST.. kahkahkah so kita makan KFC jer.. tetttt.. takper lah asalkan kenyang.. so semua sepakat untuk exchange gift christmas hari ni.. sebabnya ramai bercuti la dekat hujung2 tahun ni.. ada yang nak clear leave kan.. so aku takder nak clear lah.. dah carry foward ke awal tahun 2015.. 

Kemarin baru sempat beli hadiah.. bajet hadiah dalam RM30.. hehehe aku & en papa kena lah cari.. dah keje 1 opis kan.. hadiah apa.. alamak of coz la aku nyer barang mesti pink pink.. uhukkk.. en papa plak beli 2 benda nak cukupkan RM30.. tapi sangat cute okeh... aku nak.. ngeeee

Hat tinggi tu en papa punya.. hat kotak tu mama punya.. 

Hahh best2 banyak hadiah.. 

Sesi makan2 dulu.. 

Semua pakat dah tak sabar yer..

Jom baham.. gambar makan takder.. ehh tak kuasa jadi photographer tak bertauliah ehh.. 

Yerrr acara yang dinantikan... 

Sesi bukak hadiah depan2.. Jimmy dapat lucky draw dari Suying.. huhh jeles.. hahahha

Yang aku no 2 dari Suying.. En papa no 9 dari Wai Ching.. Yang hadiah aku dapat kat Chee Hawn & hadiah en papa dapat kat Mhun Yee.. hahaha bedasah la u Chee Hawn.. pink pink okeh!!! OMG

Tadaa... thanks.. saja kan Suying kasi suruh aku Smile Always jer.. hahaha.. en papa dapat scented tu.. hoyehh wangi lah bilik nanti..

Happy Christmas to all staff & Happy New Year..

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. Wow you all asben and wife satu opis rupanya...best la gitu senang nak plan apa2 balik sama2...yesss...best la officemate gini...meraikan sama2

    ReplyDelete

Like us on Facebook