Cooking Lunch Box

Multifunctional Cooking Lunch Box

12:33 PM

Assalamualaikum semua.. lambat plak bersiaran pagi ni.. dek kerana kena call LHDN settlekan kes2 yang tertangguh.. uhukk.. tajuk hari ni dek kerana ketergodaan dengan Julia & Izwa.. ini semua salah depa.. kahkahkah.. dah tak pasai2 daku pun terhasut beli benda ni.. hahahaha.. cute weh.. ok awal tahun leh start diet.. :p en papa siap perli lah.. dah periuk apa pulak kali ni.. tak cukup2 dengan Noxxa ker.. en papa ini untuk opis or bawak g jalan2 tido hotel ker.. cehh alasan kan mama ni.. dek kerana tidak tahan daku beli jugak.. video pasal ni dah tak larat rewind camner nak guna... podah mama ni.. 

Petang kemarin daku beli kat Lazada.. hari ni dah dapat.. pantas kan lazada ni.. aku puas hati uolls dengan perkhidmatan dia.. sapa kata tak leh shopping kan.. shopping online ni sangat bahaya untuk maybank2u aku tu.. kekekek.. rega untuk periuk comel a.k.a periuk doraemon bak kata Julia & Izwa adalah RM 45.. kira murah lah.. aku ni nak beli sesuatu kena demand rega.. kalo bleh nak murah tapi jangan la RM 10 khenn.. so reasonable lah harga dengan barang tu.. ^____^

Sampai jer barang terus kasi snap.. 

Snap lagi.. hahh teruja.. aku suka design gini.. nampak cute sangat2

Ini antara barang yang dapat.. boleh la takat 2 orang makan.. 

Manual instruction ada.. so korang takder lah terkial2 nanti yer..

Kalo korang dah tergoda dengan aku leh beli kat Lazada.. macam2 design ada.. ikut taste koranglah nak macam mana yer.. Yang aku teruja dengan Julia dia boleh masak nasi & sup ayam kat opis.. tak caya tekan SINI.. kalo dah jemu makan nasi boleh jer masak maggie macam Izwa kat opis..korang tengok SINI .. hang memang buat aku terguda beb... sampai ke hotel dia usung jugak periuk doraemon ni tau.. heheheh..

Jom selamat tergoda!!! Korang berdua memang tau... 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook