Iqbal Haiqal

Graduation & Concert SRK 2014

11:29 AM

Finally dapat jugak hupdate pasal Graduation & Concert Smart Reader Kids 2014.. lama sungguh ambik masa nak update.. sebabnya pix video ada kat Yana.. dakunyer ntah camera ala gopro ku tak keluar suara.. uhukkk.. tertangguh berhari2 lah.. 

Hari Ahad baru-baru ni.. Qebal ada concert SRK di Prescott Inn Kajang.. Kami memang kena save date tak leh g memana lah.. support anak2 kan.. walaupun Qebal belum convo.. tapi kami hadir jugak tengok concert dia.. bukan main kan bebudak sekarang convo lah concert lah.. rasanya kami kecik2 dulu takder pun.. zaman sudah canggih kan..

We all kena hantar Qebal kul 12 tengahari.. tapi acara mula kul 2 petang.. korang bayangkan.. perghh lama tunggu.. bebudak nak siap pakai baju concert bagai.. so we all stay at hotel jer. tak g memana pun.. Qeram macam biasa dia teruja nak naik stage.. adehh siap lompat2 bagai lah.. teruja ehh dik.. nanti Qeram skool yer.. sabar.. kamu tu dalam dunia sendiri jer.. tak makan saman.. hahhaha.. semput en papa berkejaran dengan Qeram.. mama snap gambar lah.. itu jer tugas mama..

Menanti penuh sabar.. chup tempat kat depan2.. 

Masa concert dah abis duit Rm53 tang gambar jer.. kalo 6 tahun dekat Rm116 kot.. sabo jer tahun depan.. hahahah.. pitam mama.. 

Selfie dengan Mama Azeem, Khairita...

Emcee of the day.. alaa cutenya.. pandai cakap omputih 

Hahh ni King Of the day.. Azeem.. 

Tarian Melayu tepuk2 tangan dari SRK Pelangi Semenyih 2

Ini serius cute.. banyak concert.. jenuh tunggu.. ada yang kelakar.. budak kan.. sangat comel2 lah..

Ini budak yang aktif maktif dah lentok.. hahaha lega papa dia..

Hahh itu Qebal bawak watak Wolf.. ala kambing biri2 dengan serigala tu.. 


Ni hah dance Qebal.. korean dance.. Oppa gagnam style lah..
*maaf visual kurang memuaskan.. almaklumla guna tepon samsung jer.. thanks to Yana

Qebal with Ariff & Aliff

Kawan2 Qebal..

Mama papa.. susah la nak bergambar ber4 sekarang..

Hero-hero kecik mama.. Abang dengan laparnya.. adik dengan mengantuknya.. 

Memang fun tengok concert Qebal.. tahun depan dia baru convo.. so en papa kata better abiskan la Qebal kat SRK tu.. setahun jer lagi.. pejam la mata sat untuk setahun tu.... kesian plak nak tukar2 sekolah dia.. Hope tahun depan Qebal dapat baca dengan lancar.. Amin...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook