Tengok Wayang Penguin Of Madagascar

10:18 AM

Tengok wayang masa waktu bekerja? hahahaha.. biasalah selalu sangat buat.. kemarin daku MC.. ada hal skit.. hahaha mesti ada orang tahu sebab apa kan.. en papa memang cuti sebab dia kena jaga anak... Ibu pengasuh cuti so en papa lah cuti sebab cuti dia banyak lagi.. kemarin memang tak tahu nak buat apa.. lepas hal kerja aku tu terus ajak en papa keluar bawak anak2.. so kita orang decide tengok wayang.. dah promise dengan Qebal nak tengok Penguin of Madagascar.. ini kali ke 4 bawak bebudak ni tengok wayang.. memang mama kena ada kesabaran yang tinggi bawak bebudak ni tau.. 

Kita orang kalo tengok wayang suka g dekat Cheras Sentral.. memang best cinema situ takder orang sangat.. lepas jer parking g kat lift terus tekan level 9.. keluar lift terus ada cinema... so tak der la nampak kedai2 yang jual barang2.. lega sat tang tu.. sebabnya bebudak ni kang macam2 depa nak.. aku is tak tahan kalo depa meragam.. hahahah

2 beradik teruja tengok penguin.. tapi mama rasa mama papa yang teruja ni.. 

3 seat jer.. hat adik bukan mau duduk.. dia tawaf 1 cinema tu.. 

Menunggu nak tengok wayang.. abis dulu lah popcorn tu.. 

Us... abaikan muka mama separuh tu.. pulun nak selfie.. tak bawak SJcam la kemarin

Bagi mama citer ni best.. fun.. kalo budak besar Qebal boleh la tengok.. kalo Qeram hmmm tobat dalam dunia dia lah.. korang tak tahu dalam panggung tu dia lah budak paling aktif ya.. naik tangga turun tangga berlari 1 cinema ok.. kira dia tawaf 1 cinema tu..  panjat kerusi lalu depan orang.. huwaaa yang tak menahan dia pi depan screen besar siap bersila depan tu.. lepas tu dia baring macam dekat umah.. haiyaaa malu mama.. mama siap nak tutup muka dengan pashmina jer... lama sangat dia menghilang kami mesti cari dia... mama langut cari ohh kat situ.. adehh kang hilang plak dalam cinema tu.. tak penat ker budak kecik ni?? mama yang tengok dia berlari sana sini yang penat tau... abis citer tu terus angkat anak keluar.. hehehe malu orang tengok jer tau... ^____^

En papa kata nak tengok kita g berdua jer lepas ni.. hahahah sabar lah yer.. tera anak nak besar ginilah keadaan kita tengok wayang.. tak leh concentrate langsung.. nasib la kemarin dia tak melalak dalam cinema.. so kami biarkan jer dia berlari2 dalam tu.. heheheh 

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

3 Comments

  1. huhhuu..wayang tak penuh org takpe..kalo penuh mau kene maki dlm hati tu... >_<

    ReplyDelete
  2. wayang tak penuh org takpe..kalo wayang penuh mau kene maki dlm hati gak tu..hehehe..aku pun dah lama tak pegi tgk wyg..

    ReplyDelete

Like us on Facebook