Big Bad Wolf

Big Bad Wolf 2014

9:23 AM

Morning uolls.. sebelum aku rancak nak update macam2 hari ni.. aku nak citer pasal Jumaat lepas.. lepas balik dari keje.. aku & en papa terus g Big Bad Wolf.. sorry la tak snap pun keadaan dalam tu.. korang nak tengok bersepah dalam blog2 yang lain.. aku just nak snap buku yang daku beli jer.. kalo dah masuk pesta buku murah ni.. mata nampak buku jer.. sampai tak tahu nak pilih.. en papa siap warning beli skit2 jer.. macam tahun 2013 banyak jugak la daku beli.. tapi takder la bawak luagage macam orang lain.. itu lagi giler beli.. aku ni bukan la jenis kuat baca sangat.. tu pun ada buku yang tak bukak pun ada.. ini pun en papa limitkan RM150.. kalo ikutkan hati aku banyak lagi yang nak beli.... ini pun dia dah jeling2 jer..

So inilah hasil rembatan di Big Bad Wolf 2014.. nampak untuk anak2 jer banyak.. untuk mama spices tu jer.

Bertambah2 buku di rak yang sedia ada.. buku tentang kisah Nabi tu bagus yer.. setiap malam mama kena baca untuk Qebal & Qeram.. murah jer buku tu RM2... tahun depan ada lagi Big Bad Wolf boleh la pergi lagi...

MamaJue & PapaMimi Story
/>

You Might Also Like

1 Comments

Like us on Facebook