Dinner

Off Peak Dinner @ Marriot Putrajaya

7:01 PM

Pada petang kemarin aku dengan staff melayu Yk branch ada makan2 sempena off peak dinner.. sebelum ni kalo off peak dinner akan buat makan dengan staff yang lain.. FYI office aku ni memang 99% semua staff cina.. sebelum ni memang aku dgn en husband jer.. so nak tak nak kena join jugak la.. tapikan tahun ni berbeza.. staff melayu kat branch dah makin ramai.. so bos cakap Liza u cari la tempat makan kat mana2 nanti boleh pergi dinner.. limit 1 person RM100.. tapi bos cakap bayar dulu nanti claim.. erkkk nak tak nak aku la kena bayarkan dulu... aku pun cari tempat yang puas hati lah kan.. dah bos bagi limit macam tu.. aku nak tempat yang santai2, makanan kena banyak.. hahahah dan yang penting lain dari lain.. demand tau... so we all decide di Marriot Putrajaya... 

Lepas jer keje terus pergi Marriot Hotel.. sebab untuk buffet dinner start kul 6.30 petang.. huhuhu awal2 kami sampai n nak makan tau... dah2 jom la korang tengok gambar yang sempat aku snap kat situ...

Zest Restaurant

Adik2 opis.. aku lah senior kat sini.. 

Us.. kemana berdua.. cehhh baju sedondon biasa lah.. sweet la sgt.. hahahahah

Segala mak neka kek ada ya... boleh muntah hijau n perut buncit lah... 

Yang sempat daku snap... 

Seafood, kuih muih, buah-buahan & kek..

Apa yang sempat makan n masuk perut.. jenuh

Lagi... erkk naper aku mcm kurang lobster ehhh tekak melayu betul lah.. hahahah

Sekoq jer kumbang.. jenuh layan 6 wanita2 kat situ..
Bab selfie memang elok la kena dengan kami semua.. sebabnya semua pakat sawan camera.. hahahaha

Apa yang penting memang fun & kenyang giler lah... kalo lagi ramai lagilah fun & happening tau.... ppsssttt bos i nak claim i balik cepat okey.. huhuhu

/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook