Muffin Coklat Chip

10:05 AM

Morning.. Dah penat mama dengar Qebal merungut suruh buat kek coklat.. mama is malas tau... so semalam buat order congo bar untuk Wani.. mama pun terbikin lah muffin coklat chip ni.. Alhamdulillah nice tak manis. sedap & soft.. hahhaha puji diri sendiri tau.. Qebal lagi lah puji melangit okeh.. mama buat macam kat kedai la.. ewahhh ingat mama hang tak reti buat ker.. mama malas jer.. hahhaha.. siap cakap sayang mama.. mama cantik, mama pandai masak.. ko tengok bodek baik beb.. sampai tak bagi mama bawak g opis muffin ni... dia cakap ni semua Qebal punya.. Qebal nak bawak g school.. bawak la nak oiihh.. hang kan tak makan nasi.. makan banyak2 kasi tembun skit.. ni cikeding jer mama tengok.. 

Tengah bakar.. mama is risau takut bantat tak naik bukit comel...

Alhamdulillah cantik macam kedai.. hahhaha 

Dapat la 24 biji.. kalo sebijik kat luar ni RM2.50 kan kan kan.. ok leh buat juai.. hahhaha

Sorry korang pagi2 dah update pasal makan 

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook