Company Trip Bangkok

Part 5 ~ The Vanezia Hua Hin

10:15 AM

Morning.. adeh dah part 5 ni.. ni pun aku cut abis gambar2 yang nak masuk kat blog.. mcm banyak pulak.. skit2 dah lah.. kang memory gmail aku penuh.. hahaha.. meh ni nak citer.. lepas kami check out dari hotel kita orang pergi Plearn Wan Market.. ala tempat tu macam tempat shopping jugak cuma uniknya ala2 kampung macam tu lah.. kejap jer aku turun beli tshirt bebudak ni & then naik atas bas.. 

Lepas tu baru kita orang pergi The Vanezia Hua Hin.. korang bayangkan tempat ni macam ala2 Venice Itali tapi sebenarnya korang kat Thailand hahhaha.. yang tak syoknya g tempat macam ni dengan cuaca panas sangat2.. huhuhuhu.. nak tak nak jalan jugak kat sini.. itu pun lepas selfie & pusing2 terus naik bas.. ketidaksanggupan aku dengan cuaca panas macam ni sampai burn muka aku.. >___< orang cakap kalo pergi malam cantik tempat ni.. boleh naik boat macam kat ala2 venice tu.. perghh romantik sangat tau.. Nah layan jer lah gambar selfie kami kat sini.. 

Wow sangat belakang tu.. hahhaha pose jer lah padahal aku dah tak tahan panas.. 

Lagi.. sorang belakang sorang depan.. bertabah lah tak nampak kaki.. 

Hahaha ada pulak terselit orang kat situ.. 

Love love sangat ni.. 

Hahh sungai tu lah boat gondola lalu tapi tengok jer lah.. tak kuasa nak naik tengah2 panas macam ni..

Muka orang belakang dah bosan dah kena paksa selfie..

Us together gether.. ahakk..

Sabaq nak abis part dah.. mama pun mcm nak muntah update pasal company trip.. dek kerana nak simpan kenangan dalam blog kena la rajinkan diri update.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook