Company Trip Bangkok

Part 4 ~ The Imperial Hua Hin Beach Resort

2:05 PM

Ok sambung lagi.. lepas kami jalan2 kat Hua Hin Night market (hah time ni tak dan nak snap sebab duk shopping kat tgh pasar malam tu) lepas tu kita orang baru check in hotel.. Ya Allah penat giler sehari suntuk berjalan hokeh.. aku rasa seharian tak mandi memang belengas abis lah.. kaki memang sakit sangat2.. rasa nak baring lena jer.. huhuhu... kak2 senior office aku cakap kali ni g company trip lewat malam baru check in hotel.. phewww sabar jer lah.. sampai jer aku sesiap kemas barang utk esok.. sebab esok pagi nak check out.. Jom tengok gambar hotel 4 bintang ni.. erkk hotel mahal ni.. tak mampu den.. muahahha..

Ehh ni gambar pagi.. muka tengah fresh.. 

Huhuhu sapa g couple memang akan dapat katil double macam ni.. sapa bilik bukan couple dapat katil sorang satu.. motip boleh company trip + honeymoon.. hahhaha besar katil ni.. 

Tempat port aku suka berdiri depan cermin.. sambil2 tu boleh buat air panas.. 

bilik air aku suka.. ehhh dah berdua kan takder tutup pintu punyalah.. wakakka.. 

Bilik berhadapan dengan pantai.. tak turun pun.. tak kuasa mama.. 

Next entri ada lagi.. jenuh korang bertabah la yer hadap gambar aku upload..

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook