Company Trip Bangkok

Part 6 ~ Arnoma Hotel Bangkok

3:54 PM

Okey kita sambung lagi kasi gambar2.. padahal otak aku tengah pikir nak balik kampung jer ni.. ahhh cepat la 5.30.. buat kerja pun dah tak focus 100% tau.. nak call LHDN pun semua dah pakat balik raya.. boleh pulak depa dapat pelepasan khas kul 1 tadi.. adehh so kes2 LHDN aku tertangguh jawabnya.. Meh ni nak citer.. lepas dari The Venezia Hua Hin tu terus kita orang shoot balik Bangkok.. hat ni paling aku tak menahan dekat 4 jam atas bas.. dah baper kali lena bangun lena bangun tak sampai2.. huwaa sakit pinggang tau.. rasanya kalo dari KL ke kedah pun dah sampai.. kat sini lagi kelabu asap aku rasa.. pppfftttt.... sampai jer kat hotel Arnoma jer terus nampak central world shopping complex depan hotel.. wahhhh terus hilang rasa letih.. cettt perempuan kalo dah nampak shopping complex mana letih khen.. hahhaha.. Hmm bilik kat Arnoma hotel ni tak sebesar kat Hua Hin.. hahh tak kesah la yang penting tak kena bayar kekdahnya.. hahahha.. 


Masuk jer bilik terus snap. siap warning kat en papa jangan duduk g.. ni tabiat aku since jadi blogger ni.. semua nak snap jer.. muahahha..

Tv ni aku rasa macam old school giler.. 4 star kot kena pkai lcd dah.. 

Toilet bersih.. tp paip air takder tak suka..

Toilet dia ada bath tub la.. hahha beredam tak hengat.. kalo anak2 ada ni syok depa main buih sabun dibilik mandi.. kekeke..

Ok ok ada last part yer.. sat naaaa

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook