Company Trip Bangkok

YK Group Company Trip to Hua Hin Bangkok 2015

3:31 PM

Pada 12 September - 15 September 2015, aku & en papa pergi company trip office YK Group ke Hua Hin Bangkok. Dek kerana 2 tahun lepas aku tak ikut disebabkan nama aku blacklist so tahun ni aku nak g jugak.. padahal aku ni lah paling penakut naik flight!!! ppffftttt.. kira terpaksa kurelakan jugak jer ni.. hahahha.. nak tak nak pergi jugak buat hati kering.. tapi masa atas flight hanya Allah jer tau bertapa takutnya.. macam mana lah pilot & pramugari ni keje naik flight ehh.. hati kering betul... 

Flight kami pukul 7.30 pagi. so we all pergi awal tak kalut & takut terlajak tido.. hahahha.. jangan tak tau kul 3 pagi aku dah siap masak nasi untuk lunch kat sana.. sebab agensi pelancongan cakap untuk lunch akan makan seafood tapi not halal.. erkk sorry yer memang tak akan makan lah kita orang.. sian kan kami.. dah jangan melalut sangat meh ni nak kasi skit gambar.. lepas ni banyak part2 yer untuk company trip ni.. gambar super banyak.. so dah sorting yang mana ok jer.. tak kuasa nak upload semua.. 

Bawak 1 bag luggage & backpack jer.. tengok dedua laki bini mata bengkak beb..

sambil menunggu yang lain selfie skit dengan gopro ehh sjcam jer pun.. 

Kita orang g naik Air Asia... adeh adeh tak suka tau naik flight.. suka g tempat orang tapi tak suka naik flight.. cmner tu!!! nasib 2 jam jer kalo 16 jam sila bagi aku ubat lena atas flight ya...

Sebelum flight terbang snap skit.. lepas tu aku bantainya lena sebab ngantuk sangat... nasib en papa kat sebelah boleh la letak kepala kat lengan sado dia tu.. huhuhu

Bangun jer.. tengok dah atas awan ok tak takut.. ecehhh cer gegar kecut perut tau.. hahhaha

Sampai sana dah kena beli prepaid card 300 bath.. boleh internet sampai lebam sebabnya unlimited.. hahahah syok okeh.. apa lagi keje post gambar jer lah kat ig...

Dari airport Bangkok ke Hua Hin plak ambik masa 4 jam.. time ni serius letih & berapa kali lena terjaga asyik tak sampai2.. sakit pinggang + sakit montot weh.. 

Tunggu next entry banyak part.. kena ada mood nak hadap blog ni.. ok bye.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook