Company Trip Bangkok

Part 2 ~ Swiss Sheep Farm Hua Hin

3:19 PM

Jangan tak tahu di Hua Hin Bangkok jugak ada ladang kambing bebiri macam ala2 Switzerland gitu.. Hahh ni lah tempat menarik yang ada di Hua Hin.. cuma korang kena berpanas skit lah & feeling2 di negara Eropah... padahal korang ada kat Bangkok.. hahhahah.. Lepas kami pergi Santorini Park, kita orang pergi sini plak.. sabar jer la cuaca time tu panas lit lit.. >___< dah dah korang layan jer lah gambar.. 















Time ni selfie sampai lebam.. walaupun keadaan muka yang dah comot + belengas + berminyak.. hahhaha.. tunggu next entri part 3...


 Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook