Company Trip Bangkok

Company Trip to Bangkok, Thailand

1:08 PM

Lagi 10 hari nak g company trip tapi tak ready apa pun.. duit apa pun tak tukar lagi.. nak tak nak jer g.. tapi dah bagi nama lama dah so nak kena pergi jugak.. kang kena bayar kat bos pulak nanti.. hahhaha.. ini kali ke 2 aku pergi company trip.. masa mula tu tahun 2011. company trip buat local jer kat Club Med Cherating. Pehtu 2013 company trip pergi Krabi Thailand naik Star Cruise.. hahh yang ni aku tak pi sebab nama aku blacklist daaa.. hahaha so tak pi la tahun tu.. dek kerana itu aku baru hegeh bayar ptptn tau.. barulah nama aku clear. ngek betui.. >___<

Untuk kali ni company trip pergi Bangkok Thailand. masa isi nama tu aku macam tak nak pergi sebabnya aku ada interview tempat lain.. hahahah bajet aku nak resign sini lah.. hehehehe maybe rezeki aku pergi company trip kali ni.. sebab dah tutup sapa nak pergi time tu.. :p yang tak syoknya duit mata wang kita jatuh sekarang ni.. pehtu hanya 6 orang staff malay sahaja pergi company trip.. tang lunch memang pihak agensi pelancongan tu provide breakfast & lunch.. hmmm dah pergi tempat macam tu nak jumpa Halal Food memang susah.. yang ada pork free.. hmmm memang hmmm lah.. pasal makan nak tahu cmner kami buat.. tunggu entry lepas aku balik lah yer.. Jom kita tengok tempat apa kami pi nanti.. jangan dalam gambar cantik & realitinya indah khabar dari rupa.. hakhakhak 

Day 1  
Hari pertama sampai kami terus pergi tempat2 ni.. Apa yang menarik ntah.. tengok gambar macam best jer.. nanti wajib selfie sampai lebam yaaa

Swiss Sheep Farm

Vanezia Hua Hin

Plearn Wan Market

Hua Hin Night Market

 Imperial Hua Hin Beach Resorts

 Day 2
Hari ke 2 check out hotel kat Hua Hin terus pergi sini pulak.. tengok lah gambar bawah ni.. 

Hua Hin Railway Station

Santorini Park

Arnoma Hotel Bangkok

Kiddos 10hb ni baru g post hantar balik kedah.. duduk dengan mama tok baik2 ya.. raya haji mama balik ambik.. cmner lah depa nanti.. selalunya depa dengan orang lain baik sangat.. dengan mama papa jer depa mengader2 skit.. 

Regards,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook