Press Release

Dapatkan RAYA RUSH Di Juice Works Kiosk Sekarang!

8:23 PM

Hanya setahun SEKALI ia akan berlaku daripada 1 Mei sehingga 20 Jun! Ya apa yang kita katakan adalah Juice Works RAYA RUSH!

Diperbuat daripada cranberry yang telah dihancurkan dan juga tembikai, dicampurkan dengan combinasi ais krim sobet vanila rendah lemak dan jus air kelapa, ia adalah minuman berbuka puasa yang MANIS, SEJUK dan MENYEGARKAN.


Kenapa cranberries?
Mereka juga dikenali sebagai sumber yang sangat baik untuk Vitamin C, serat dan mangan – yang mana ia baik unutk pembinaan tulang. Ia juga adalah kaya dengan Vitamin E, yang baik untuk membantu melindungi sel daripada kerosakkan yang deisbabkan oleh radikal bebas dan Vitamin K – dimana ia adalah penting untuk pembekuan darah dan juga membina tulang yang kuat. Ia juga mempunyai tembaga untuk membantu menghindari jangkitan dan ostereoporosis, dan asid Panthothenic (yang juga dikenali sebagai Vitamin B5) untuk membantu menukarkan makanan kepada tenaga dan membantu penggunaan protein dan lemak badan anda.

Kenapa tembikai?
Terdiri daripada kira-kira 92% air, tembikai adalah satu sumber menghilangkan dahaga yang hebat. Ia juga mempunyai Vitamin A, B6 dan C dan juga lycopene yang sangat signifikan – dimana ia berguna untuk mencegah kanser dan pengerasan arteri – selain antioksidan dan asid amino.

Kenapa Jus Kelapa?
Digelar “minuman alam semulajadi” oleh sesetengah orang, berkalori rendah, jus lemak dan kolesterol bebas ini kaya dengan elektrolit yang membantu dalam fungsi tubuh kita. Kandungan Potassium adalah lebih tinggi daripada empat batang pisang. Potassium adalah baik untuk mengawal keseimbangan cecair seseorang dan juga membantu mengatasi kesan-kesan natrium untuk mengekalkan tekanan darah yang sihat. Ia juga AMAT menghidratkan.

Akhir sekali, ketiga-tiga buah-buahan ini juga baik untuk membantu senak, kerana kepekatan serat yang tinggi. Ia juga boleh membantu untuk mengurangkan berlakunya refluks asid. Jadi, jika anda bimbang memakan makanan berlebihan atau tidak dapat memakan makanan yang seimbang semasa musim puasa, MINUMLAH minuman RAYA RUSH daripada Juice Works hari ini!


Ada apa lagi? Hanya pada musim Ramadhan ini, Juice Works menawarkan promosi “BELI 1 PERCUMA 1 JUNIOR”**, untuk minuman Raya Rush. Tawaran ini sah daripada 27 Mei sehingga 27 Jun disemua Juice Works kiosk dari 6 petang sehingga 8 malam.

**Terma & syarat
  • Tawaran ini sah sehingga stok masih ada 
  • Promosi ini tidak boleh digabungkan dengan promosi / diskaun / tawaran / baucar lain Minuman percuma yang dipilih mestilah mempunyai nilai yang sama atau lebih rendah daripada nilai minuman yang dibeli 
  • Promosi minuman percuma ini adalah sah untuk pembelian minuman Raya Rush sahaja 
  • Semua keputusan oleh Juice Works Malaysia adalah muktamad 
Minuman Raya Rush boleh didapati dalam tiga saiz cawan :
  • Junior (250ml) RM8.95
  • Midi (450mL) RM9.95
  • Power (650mL) RM10.95 
* Harga yang dipaparkan adalah termasuk 6% GST)
* Boleh didapati di semua cawangan JuiceWorks & JuiceWorks 2GO di Malaysia.

Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya!. Untuk maklumat lanjut boleh layari website www.juiceworks.com.my

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook