Press Release

PAPAHUG & MAMAKISS By SHIDIESAHAQ

12:13 AM

PAPAHUG & MAMAKISS BY SHIDIESAHAQ merupakan produk wangian keluaran bumiputera milik sepenuhnya saudara Shidie Sahaq, usahawan tempatan yang mula manapak sekitar tahun 2014. Wangian by Shidie Sahaq adalah produk sulung syarikat milik beliau, Shidierich Global Enterprise.


Wangian PAPAHUG adalah berinspirasikan wangian kaum adam manakalan wangian MAMAKISS adalah berinspirasikan wangian kaum hawa. Kedua-dua wangian ini ada berkualiti EDP iaitu dengan kepekatan sehingga 65%-75% menjadikan perfume inspired ini lebih pekat dari perfume lain yang ada di pasaran. Perfume oil ini diimport dari France, Swiss dan Germany dan kerana itulah kualiti standard nya seperti perfume original yang terdapat di komplex membeli belah.Selain daripada itu, dengan saiz yang comel berisipadu 35ml menjadikan ianya lebih mudah dibawa kemana-mana. Bagi ketahanan wangiannya, purata maklum balas yang diterima daripada pelanggan-pelanggan adalah melebihi 8 jam yang boleh membawa sehingga ke 12 jam. Malah semburan dibaju mampu mencapai ketahanan sehingga 24 jam (1 hari).

Kajian demi kajian juga telah dijalankan bagi memastikan perfume inspired ini 90-99% sama seperti bau perfume original tetapi dijual pada harga yang jauh lebih murah. Juga wangian inspired ini adalah produk mesra solat dan halal kerana menggunakan alcohol dari tebu dan tiada bahan yang terlarang dalam islam, dan ini membuatkan anda tidak perlu was-was dalam menggunakan perfume PAPAHUG dan MAMAKISS ini. Ianya juga merupakan pilihan terbaik untuk seisi keluarga. Selaras dengan percaturan pasaran semasa, produk wangian by shidiesahaq ini telah melibatkan artis-artis tempatan dalam membantu urusan promosi dan marketing. 


Beberapa artis telah diberikan wangian ini secara percuma dan mereka telah dengan rela hati membuat liputan di instagram dan memuji wangian by shidie sahaq ini. Antara artis yang telah mencuba wangian ini adalah Azhar AF (bekas anggota Azhael), Taufik Ola Bola, Syura Badron dan Lan Kristal.

Selain dari itu, pihak syarikat wangian ini juga telah dengan berbesar hati untuk menaja beberapa program dan aktiviti melibatkan artis tempatan seperti menaja sepenuhnya pembikinan video kilp single terbaru penyanyi Linda Eva berjudul Bulan Rindu. Pihak syarikat ini juga juga turut menaja aktiviti sukan selebriti tempatan seperti perlawanan persahabatan futsal dan badminton diantara team sukan selebriti tempatan bersama organisasi korporat. 

Kerjasama antara pihak syarikat ini dan selebriti tempatan sedikit sebanyak meletakkan produk wangian PAPAHUG dan MAMAKISS lebih dikenali dan platform media social seperti di instagram berjaya mendapat lebih 11,000 pengikut sehingga ke hari ini dan jumlah pengikut semakin meningkat dari hari ke sehari. Ini merupakan kerjasama positif diantara syarikat wangian ini dalam dunia seni tempatan.


Semoga dengan kerjasama ini, pihak syarikat mampu merialisasikan cita- citanya untuk menjadikan wangian PAPAHUG dan MAMAKISS by Shidisahaq ini terkenal bukan sahaja di pasaran tempatan malah ke peringkat yang lebih tinggi lagi. 

Antara wangian yang sedang hangat dipasaran adalah seperti:- 
 1. Dunhill Desired Red 
 2. Dunhill Desired Blue 
 3. One Million 
 4. 212Sexy 
 5. Jadore 
 6. Forbidden Rose 
 7. Be Delicious 
 8. Midnight Fantasy 
 9. Purr 
 10. Bombshell 
 11. Gucci Flora 
 12. Hugo Boss Red 
Bagi mendapatkan keterangan lanjut mengenai produk PAPAHUG dan MAMAKISS by Shidiesahaq ini, bolehlah berhubung dengan pihak syarikat Shidierich Global Enterprise:-

311, Block 3 Jalan Tepian 8/1 
Seksyen 8 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan. 
Tel: 019 2978724/016 9601297 
Email : mamahugpapakiss@gmail.com 

Bagi yang berminat boleh juga lawati laman media sosial berikut:- 
Instagram : @byshidiesahaq 
Facebook : Papahug Mamakiss 
Website : www.shidiesahaqperfume.com

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook