Althea

Althea | Dapatkan Hadiah Percuma Sempena Raya Giveaway Festival

12:03 PM

Kalau sebut jer Althea mesti wanita kat luar sana dah terpukau. Sebab apa... Sebab kat Althea ni banyak barangan mekap dari Korea. Yer la mana la kita boleh beli barangan mekap sampai ke Korea.. Kan jauh tu tapi tak mengapa sekarang korang boleh shopping barangan mekap hanya hujung jari sahaja. Best tak!!

Boleh percaya ker kat Althea ni? Hahhh jangan tak tahu setiap kali musim perayaan jer mama akan shopping barangan mekap kat sini sebab apa sebab produk Althea semuanya original tau. Dan yang lagi menarik harga murah dan banyak diskaun lagi tauuuu.. Mama memang mengaku kalau masuk website Althea ni berejam duduk shopping masuk cart. hahaha.. Rambang mata uolls.. Pssttt tak lama lagi kan nak raya Althea tengah buat promosi sempena raya ni tau.. 


Nampak gambar kat atas ni.. Hahhh dengan setiap pembelian di Althea, korang akan berpeluang dapat 1 hadiah percuma ok. Best tak!!! Ok korang yang mana nak hadiah tu apa lagi cepat-cepat korang beli sempena Raya Giveaway Festival ini tau. Alamak kena grab cepat-cepat ni kompom memang cepat habis stock tau kalau ada promo macam ni. 

Yang mana selalu shopping mekap kat Althea ni yang paling best korang akan dapat kotak pink. Tapi sempena Raya Giveaway Festival ni korang akan dapat kotak limited edition warna hijau. Wowww ini kompom bertambah kotak kat rumah ni. Bukan selalu dapat kotak ni maybe tahun hadapan pulak la korang akan jumpa. 


Satu lagi ramai jugak yang bertanya kat mama pasal shipping Althea mahal ker tak. Untuk pengetahuan korang kalau korang nak FREE Shipping di Althea korang wajib berbelanja sekurang-kurangnya RM99.00 dan korang tak perlu bayar shipping dah. Syiok kannnn.. 

Hahhh apa lagi korang mama tak sabar nak shopping online di Althea ni.. So korang cepat-cepat pergi website dan shopping mekap yang korang suka. Boleh la nanti korang melaram lelawa masa raya nanti. Hehehhe.. Korang nak shopping sila terjah link bawah ni.. Selamat bershopping!!!

Website : www.althea.kr
Instagram : www.instagram.com/altheakorea
Facebook : www.facebook.com/altheakorea

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook