Press Release

Sambut Perayaan Ramadhan Ini Dengan Penebusan #GRABJUICE

5:04 PM

Tiada tempat letak kereta, beratur panjang untuk membeli barang dan ramai pengguna jalan raya menuju ke pusat membeli-belah yang sama pada bulan Ramadhan. Ia adalah senario yang tidaklah lagi asing pada setiap musim perayaan apabila terdapat tawaran khas dan jualan untuk dinikmati, akan tetapi janganlah dikalahkan olehnya sebelum anda keluar rumah anda.


Menangani masalah transit dengan perjalanan pintar, dengan mengambil Grab sebaliknya dan menerima ganjaran untuk kegunaan anda. Ramadhan ini, kami di di Works Juice melalui kerjasama Grab, menawarkan #GrabJuice, tawaran eksklusif penebusan Juice untuk pelanggan-pelanggan Grab yang menuju ke mana-mana pusat membeli belah yang mempunyai cawangan Juice Works, di seluruh negara. Beli 1 Percuma 1 promosi Junior eksklusif berjalan dari 19-25 Jun 2017 dan sah di semua 29 cawangan Juice Works di Malaysia, termasuk cawaangan Juice Works outlet yang terbaru di Starling Mall.


Minuman yang sihat dan menyegarkan ini adalah minuman yang sesuai untuk pembeli belah yang penat dan umat Islam yang berpuasa pada bulan Ramadhan ini. Tubuh manusia terdiri daripada 60% air dan kehilangan walaupun 1.5% daripada H2O yang boleh menyebabkan dehidrasi yang ringan, mood hilang, kehilangan tenaga dan fungsi-fungsi kognitif, ini adalah mengapa ia adalah penting untuk meningkatkan pengambilan cecair selepas aktiviti fizikal atau kekurangan pengambilan cecair untuk tempoh yang lama.

Menurut kajian oleh University of Connecticut, pengambilan separuh pinggan setiap hidangan sehari dengan buah-buahan segar membantu untuk memberikan tambahan dua cawan air setiap hari. Jus buah-buahan menggabungkan kedua-dua cecair dan semua kebaikan buah-buahan, jadi apa yang boleh menjadi lebih baik untuk menghilangkan dahaga anda selepas satu hari puasa atau hari yang memenatkan?

Menebus minuman anda untuk kebaikan buah-buahan adalah semudah 1,2,3.  Berikut adalah cara-cara untuk menebusnya :
  1. Ambil Grab kepada mana-mana pusat membeli yang mempunyai cawangan Juice Works
  2. Menunjukkan sejarah tempahan Grab anda di kaunter Juice Works untuk membuktikan bahawa anda menaiki Grab pada hari itu 
  3. Nikmati tawaran eksklusif anda dari Works Juice (Beli 1 Percuma 1 Junior - Mana-mana pilihan) 
Ya, ia adalah semudah ini. Ambilah Grab dan dapatkan #GrabJuice anda hari ini!

Love,
    
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook