contest

Menangi Duit Raya RM110,000 Dengan Lam Soon Peraduan Raya Fiesta Berganda

2:09 AM

Ramadan semakin menjelang tiba dan dengan itu datang penyucian rohani, jasmani dan pembersihan rumah secara rapi sebelum tibanya Hari Raya.


Memahami tekanan kenaikan kos sara hidup terutama ketika melakukan persiapan untuk musim perayaan, jenama-jenama penjagaan rumah dan peribadi di bawah Lam Soon telah bergabung untuk menggembirakan pelanggan dengan peraduan Raya Fiesta Berganda yang menawarkan 416 hadiah sepanjang 13 minggu, termasuk 390 hadiah mingguan sebanyak RM100 setiap satu, 21 hadiah istimewa sebanyak RM 1,000 setiap satu serta lima hadiah utama sebanyak RM 10,000 yang berjumlah RM 110,000 dalam bentuk duit Raya! Peraduan ini berlangsung dari 2 April hingga 2 Julai 2018.


Jenama Lam Soon yang terlibat dalam peraduan Raya Fiesta Berganda termasuk Antabax, rangkaian penjagaan diri antibakteria Halal no 1 di Malaysia, bio-home rangkaian pembersihan rumah mesra alam yang diperbuat daripada bahan terbiodegradasikan dan berasaskan tumbuhan, pembersih khusus wanita Orchid, rangkaian penjagaan diri May dan Fruitale serta bahan pencuci rumah Zip dan Labour.


Untuk menyertai Peraduan Raya Fiesta Berganda ini sangat mudah korang hanya perlu :
  1. Beli mana-mana product Lam Soon sebanyak RM20 dalam satu resit. 
  2. Kemudian namakan 3 jenama Lam Soon yang terlibat dalam peraduan ini. 
  3. Hantarkan jawapan melalui Whatsapp ke +6012 526 3391 termasuk nama penuh, nombor IC dan jawapan. 
  4. Sertakan gambar resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan pengesahan. 
Jika resit pembelian RM20 termasuk dua atau lebih jenama yang mengambil bahagian, korang berpeluang untuk memenangi salah satu daripada 21 hadiah istimewa bernilai RM1,000! 


Video Unboxing Box Lam Soon Peraduan Raya Fiesta Berganda

Kebersihan dan Petua Pembersihan untuk Ramadan! 
  • Gunakan rangkaian mandian Antabax kerana ia memberikan perlindungan 24 jam daripada 99.9% kuman berbahaya, serta menjadikan kulit kekal lembap dan segar. 
  • Pencuci Dapur bio-home adalah agen pencuci yang mesra alam, dibuat daripada 100% bahan aktif berasaskan tumbuhan yang mampu menanggalkan kesan kotoran degil juga pada kesan minyak. Bahan ini lembut pada kulit dan sesuai digunakan untuk membersihkan permukaan dapur selepas memasak hidangan sahur atau iftar. 
  • Kaum hawa pula boleh menjaga kebersihan bahagian intim dengan mudah menggunakan pembersih khusus wanita Orchid yang mengandungi herba traditional seperti manjakani, kacip Fatimah dan daun sirih serta mempunyai pH seimbang 3.5 yang sesuai untuk bahagian intim. 
Kebersihan dan Petua Pembersihan untuk Raya! 
  • Travel kit Antabax yang terdiri daripada Penyembur Pembersih, Gel Pembersih Tangan Segera, Tisu Pembersih Anti-Bakteria dan krim mandian digunakan untuk pembersihan di mana sahaja tetapi terutamanya berguna semasa dalam perjalanan balik kampung. 
  • Untuk menyegarkan lantai ruang tamu, ruang makan dan dapur boleh menggunakan pencuci lantai mesra alam bio-home dalam bauan Asia iaitu serai dan teh hijau kerana ia tidak perlu dibias dan tiada sebarang toksik.
  • Untuk menghilangkan kesan minyak dan kotoron degil seperti kunyit, cecair pencuci pinggan ZIP berkuasa, menjimatkan dan lembut pada tangan. Amalkan pembersihan secara terus di dalam dapur and ruang makan untuk mengelakkan timbunan pinggan mangkuk dan periuk kuali bertambah.

Untuk maklumat lanjut tentang Peraduan Raya Fiesta Berganda, sila layari www.rayafiesta.com.

Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook