Alza

Mekap Kereta Alza

10:32 AM

Tetiba nak citer pasal keta pulak. Hahaha mama dah tak der idea la tuuuu.. padahal banyak lagi review tak update lagi ni.. nenanti lah update tu.. kasi relax skit blog dengan otak mama ni. Nak citer pasal mekap kereta.. Ingat tak ritu cermin keta Alza dah retak seribu tu. So lepas tukar cermin baru tu belum ada tinted lagi. Sekali hari Ahad baru-baru ni mama drive rasa panas kat tangan. hahaha.. tak kan nak pakai sarung tangan kot time drive. kemahin pulak orang kata mama jue ni kerek sangat.. hehehe.. so suruh en papa pasang tinted hitam pendek jer kat cermin depan. boleh la elak skit panas matahari kena tangan mama ni. podah mama ni eksyen sangat.. hahahah

Tadaaa tinted hitam ni la.. terbang RM15 jer..

Lepas tu en papa tanya nak tak pasang aksesori tepi tingkap belakang. ehh dia tahu la tu mama baru dapat duit review.. macam-macam la dia suruh pasang yer. So terjebak jugak la pasang aksesori kat tingkat kecik belakang tu. hahaha.. bab-bab mekap kereta ni mama is fail skit. tak suka merapu meraban sangat setakat cantik mama pandang ok lah. 

Ingatkan susah nak pasang kena guna gam & double tape jer pun.. 

Ehh lawa pulak la.. heheheh.. takder la orang nampak sangat apa ada kat bonet tu. bonet tu penuh kasut jer pun.. huhuhu

Mama pasang benda alah tu terbang lagi RM55 sepasang. hahaha.. tu en papa kata keta mama dah lama tak polish soooo nak suruh polish la tu.. Hahhh en papa buat sendiri la mama mana tahu sangat polish2 ni. mahal jugak sampai ratus2.. tak payah la nak bazir polish kat kedai tu.. apa kata en papa sendiri yang polish kan elok. heheheh.. dia boleh cakap tu bukan keta papa tapi tu keta mama.. ehh bukan ker en papa yang bayar ker sebab mama mana kerja.. LOL.. 

Kalo sehari duduk dekat kedai aksesori kereta mau macam-macam nak mekap. Ingat orang jer ker kena mekap.. hahahah 


Love,
/>

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook