Iqram Haqimi

Iqram Haqimi Convocation Tadika Johan Ceria

2:11 PM

Kemarin mama berkesempatan untuk melihat Iqram Haqimi convo Tadika Johan Ceria di Kolej Tuanku Jaafar Mantin. Akhirnya Qeram dah habis tadika. Yeahhh... Fikir-fikir balik setiap hari dia pergi tadika bikin urut dada jer dengan kerenah dia. Jangan tak tahu dari bulan Jan - Mac dia asyik nagissss jer. Sampai semua teacher dekat Tadika Johan Ceria kata Qeram ni baby. Hahaha.. Nagis sebab apa... asal suruh tulis nagis.. asal suruh baca nagis.. aduiiii.. Qeram.. Qeram..


Awal 9 pagi mama terus ke Kolej Tuanku Jaafar, sebab teacher dia nak siapkan bebudak tadika sebab Qeram ada persembahan tarian. Jam 10.30 pagi baru start acara tu tapi mama tak sempat tengok huwaaa mama ada kerja yang kena buat. Mama cuma sempat tengok persembahan akhir jer. Nasib lah Qebal rakam persembahan adik dia.. 

Untuk menebus kesalahan mama kat Qeram, mama bagi sejambak coklat dengan teddy bear yang comel tu. Hope dia suka.. yeaaa

Sampai jer terus pergi cari dia.. Suka dia sampai tersenyum-senyum. Heheheh

Alooo alooo bebudak sekarang dah pakai jubah convo kan.. 

Abang Qebal dan Qeram.. alaaa omey sangat.. 

Gambar kenangan satu family.. 

Ni lah teacher Qeram.. baik sangat dan banyak sabar dengan kerenah Qeram.. Thanks Teacher.

Selesai satu bab.. Tahun depan darjah 1 banyak lagi cabaran Qeram tau.. Tak mo nagis-nagis lagi.. Dah tak boleh nak main toys lagi.. Mama papa sayang Qeram ok.. Abang Qebal & Adik Qeisya pun sayang Qeram.. Alhamdulillah untuk baju sekolah mama dah settlekan belanjawan beli baju depa.. Nanti tengah bulan December bolehlah beli buku sekolah & kasut sekolah pulak.. Harap semua berjalan lancar.. Amin.. 


Love,
/>

You Might Also Like

1 Comments

  1. bdk2 skarang tadika dh meriah majlis konvo siap ada jualan mcm coklat & bunga..selamat menempuh alam persekolahan utk iqram haqimi

    ReplyDelete

Like us on Facebook